Constientizari

Cand mintea si egoul incearca sa-ti tulbure pacea inimii, trimitand ganduri de frica in care sa te incatuseze din  nou, sau sa te faca sa crezi ca o iei razna, ca esti doar corpul si mintea, atunci fii si mai focusat si mai determinat sa te eliberazi de ignoranta si limitari….si mergi mai departe in Calatoria catre Realizarea Sinelui tau Divin..roaga-te cu cuvintele tale Tatalui ceresc asa precum un copil vorbeste cu parintele sau, mediteaza si fii centrat in viziunea ta!  Iubirea va anihila frica.Mintea va deveni prietena ta iar egoul se va pleca….va spun si voua acest lucru, pentru ca astazi trec prin aceste stari in Calatoria mea catre Intreg, le constientizez si stiu ca sunt o capcana a mintii, modele si tipare pentru care nu sunt vinovata. Care au fost inoculate in mintea mea sistematic, primite, citite, impuse de biserica, religie, familie, si chiar modele karmice, intretinute chiar de mine, fiind programata sau lasand mintea sa ma integreze in programe.

Nu stiam ACUM STIU SI SIMT. Ma iert, ma iubesc, deschid inima sa coboare in ea mintea mea eliberata de aceste limitari si in fiecare zi ii voi aduce aminte mintii CINE SUNT: O FIINTA SPIRITUALA INTR-O EXISTENTA UMANA, deci pot creea ganduri, pot fi deasupra lor, pot fi mai mult decat  mintea.  SUNT IUBIRE.SUNT LUMINA.TOTI SUNTEM IUBIRE SI LUMINA PENTRU CA SUNTEM O PARTE DIN INTREG, DIN LUMINA SI  IUBIREA SUPREMA CARE ESTE IN TOT CEEA CE EXISTA!, Si tocmai aceasta este provocarea….trecerea peste aceste stari si Continuarea Calatoriei…..constientizarea Fiintei tale Spirituale! Tu meriti sa primesti aceasta constientizare… fii centrat pe viziunea ta si nu lasa mintea sa te pacaleasca ca esti doar o fiinta umana si  ca ar trebui sa-ti vezi de treburile tale zilnice si atat… NU TREBUIE NIMIC. Esti obisnuit sa traiesti in trecut, speriat si programat…. Indrazneste sa te eliberezi…. Eu m-am eliberat si renasc in fiecare zi…..

Continui sa am conexiuni prin care primesc lectii. Invat cum sa ma privesc prin ochii celor care mi le dau…fara sa las egoul sa ma impinga de la spate ca sa iau atitudine cum as fi facut anul trecut, sau ieri…ascult in linistea inimii glasul sincer al Fiintei mele de Lumina pe care nici egoul si nici mintea nu o pot minti.Ma bucur pentru fiecare secunda in care sunt pusa in fata unei situatii, fapt sau discutie prin care pot evolua.Stiu.Schimbarea incepe si continua cu  mine….:)