Din Iubire, catre voi…

SRI VASUDEVA

In facultate am intrat cu dorinta de a stii mai multe despre mine, despre cum functioneaza corpul meu si pe parcursul celor 6 ani de studentie cat si in rezidentiat, nu de putine ori am avut revelatia acestei operei perfecte creeate de Dumnezeu care este fiinta umana, aceasta fiind motivatia care m-a impulsionat sa merg pana la capat cu medicina.Apoi am simtit ca ceva lipseste, ca oricat am invatat despre fiinta umana, vreau sa stiu mai mult si uneori ma intristam cand stiinta incerca cumva sa nege existenta lui Dumnezeu si legatura evidenta pe care o simteam adanc in mine intre acel sistem de organe si o Energie Superioara care guverneaza si hraneste corpul fizic. Urmand chemarea din interior, am cautat, am aflat si am reusit sa aprofundez informatii necesare pentru a face conexiunile in ghidarea  pacientului,  nu ca pe un sistem de organe, ci holistic; cu tot ce are el de la Dumnezeu, corp fizic, corpuri energetice, minte, suflet si spirit.

Aveam permanent senzatia unei Prezente care ma secunda, acum stiu ca era Sinele Meu Divin de care inca nu eram constienta, ca probabil multi in acest moment. Stiti cum este? Aceasta senzatie o puteti avea si voi si pentru ca nu stiti cum sa o interpretati, intervine frica ca mecanism al mintii si inconstient negati aceasta Prezenta. Lectii am avut multe, viata noastra este o Scoala a Dezvoltarii Spirituale, permenent in aceasta existenta; daca nu treci “examenele” ramai cu restante. La inceput nu realizezi de ce relatia ta nu merge, de ce esti mereu singur, sau de ce nu ai bani si continui sa ai datorii. Nu stii de ce, doar te agiti si te razvratesti crezand ca Dumnezeu te pedepseste, sau ca esti blestemat asa cum ai auzit la atatia! Pentru ca asa esti sablonat in constiinta umana si in gandirea limitativa programata in care traieste astazi peste 50% din omenire. Si eu am fost asa.Insa m-am trezit si nu spun asta sa va impresionez, nu am de ce.

STIU ca fiecare are momentul sau de TREZIRE, atunci cand este pregatit, dar in perfect raport cu vointa si dorinta de a afla CINE ESTE si care este misiunea sa in aceasta existenta. Exista un moment de rascurce pentru fiecare iar alegerile ne reprezinta; trecutul este relevant doar pentru lectiile pe care nu le-am trecut, in rest nu merita stocarea energiei noastre. Energia este pretioasa pentru Prezent, pentru Viziunea pe care ti-o determini, focalizata pe definirea ta si scopul existentei tale – Redescoperirea ta ca Fiinta Divina, Fiinta Spirituala intr-o existenta umana si nu invers. Calatoria ta poate avea multe capcane, insa numai de tine depinde experienta acestei calatorii, care este existenta ta umana aici pe Mama Pamant.

Acum stiu CINE SUNT. Schimbarea s-a produs in vara minunata a lui 2011 in care inca mai eram in cautari, incercam sa pun cap la cap toate informatiile pe care le primisem, trunchiate sau ordonate. Si am primit trezirea spirituala prin energia cuvantului lui SRI VASUDEVA, un spirit intrupat si iluminat a carui misiune pe acest pamant este sadirea semintei prin energia cuvantului inspre trezirea Spirituala prin Iubire Neconditionata. Retineti ca nu sunt povesti, iar acest minunat proces este proportional cu receptivitatea voastra, cu dorinta de a va schimba pe voi intai si apoi sa schimbati pe altii si cu grupurile pe care le frecventati, cu energia care va inconjoara.

Am am fost si sunt binecuvantata sa primesc aceasta constientizare,   graunte din samanta Cunoasterii. Si am avut grija sa rodeasca, lucrand cu mine, cu egoul meu, cu mintea mea, cu defectele si calitatile mele, constientizandu-le. Asa mi-am trecut lectiile, am facut pace cu egoul care a capitulat aproape 75% fiindu-mi servitor credincios si care sigur va ceda transformanduse in ego superior, pe masura ce Constiinta mea Spirituala creste. Si voi puteti ajunge aici, asa cum  spune Maestrul Sri Vasudeva “Voi sunteti Lumina”, insa ati uitat. Nu mai asteptati alta zi,nu mai amanati pe maine! Astazi decideti si faceti alegerea cu toata fiinta voastra umana, pentru a va definitiva ca Fiinta Spirituala.  Eu am ales si de atunci simt o dorinta calda, imperioasa, plina de iubire, de a impartasi aceasta experienta cu tot Sinele meu existent in semenii mei, implicandu-ma in trezirea lor si raspandind energia cuvantului asa cum am primit-o eu!  Odata primita, Samanta Cunoasterii gasind teren roditor, va da cele mai minunate roade!

Fiti binecuvantati si amintiti-va in fiecare zi ca sunteti mai mult decat vrea mintea vostra sa credeti, sunteti O FIINTA DIVINA DE LUMINA!

                                                                                                                                                                                                Elena Viorica  Galatan Andrei

 

 

 

 

 

 

Despre Maestru…asa cum il numesc oamenii in interiorul carora, cuvintele lui trezesc energii demult adormite, porti catre Divinitate….:)

 

 

Sri Vasudeva este un lider vizionar care combina intelepciunea straveche cu gandirea moderna. Pentru multi, el este ghid personal, indrumator si consilier. De asemenea, el este un vorbitor international si un adept al workshop-urilor. Sri Vasudeva este fondatorul si liderul Blue Star, o organizatie internationala non-profit dedicata dezvoltarii plenare a potentialului uman. In prezent, Blue Star-ul are centre in America de Nord, Europa si Caraibe. Sri Vasudeva are publicatii internationale in domeniul spiritualitatii, managementului si psihoterapiei sistemice (care se refera la afectarea corpului ca un intreg). Publicatiile sale proprii cuprind:

“Voi sunteti Lumina”, “Divinitatea Launtrica”, “Sinele ca Lider’, ‘Reflectii asupra Luminii Interioare”.

 

La varsta de 21 de ani Sri Vasudeva a inceput o intensa cautare a intelepciunii, nu doar a cunoasterii academice. Intelepciunea pe care el o cauta era aceea a intelegerii propriului sine, intelegere care sa-i aduca un control deplin asupra gandurilor si emotiilor si sa-i permita sa relationeze cu viata intr-un mod mult mai armonios.
Aceasta l-a condus la o calatorie a descoperirii de sine care s-a incheiat cu o serie de experiente profunde, experiente care l-au adus la o profunda transformare interioara la varsta de 24 ani, in 1978.
Experientele sale transformatoare l-au readus in lumea academica si profesionala ca profesor, inginer si manager, dar cu o mare diferenta. Scopurile sale erau acum acelea de a servi cu dragoste, si nu pentru castig personal, si sa lucreze pentru crearea unor comunitati mai bune .

In 1993 Sri Vasudeva a decis sa dedice tot timpul sau pentru a ajuta la transformarea de sine a indivizilor, sa-si implineasca in cel mai bun mod idealurile sale. In acest scop, el a creat Organizatia Blue Star, o organizatie non-profit dedicata dezvoltarii umane holistice si servirii comunitatii.
De cand s-a infiintat Centrul Blue Star in Trinidad, au existat numeroase invitatii pentru a calatori pe plan international.
Viziunea si prezenta sa puternica continua sa inspire oameni din diferite categorii sociale ale vietii si din diferite parti ale globului.
Viziunea sa cuprinde toate domeniile activitatii umane si continua sa aduca contributii substantiale in domeniul Managementului, Conducerii, Educatiei, Constientei Mediului, Sanatatii, Consilierii si Terapiei, Depasirii limitarilor impuse de societate. Aceste contributii au avut ca rezultat cresterea centrelor create pe doua continente.

Experienta Schimbarii Interioare

In timpul intensei sale cautari, a descoperit existenta unui camp energetic subtil care influenteaza fiecare aspect al fiintei umane. Cunoasterea acestui camp energetic nu este noua, dar experienta directa a lui Sri Vasudeva i-a deschis acestuia planul sau emotional si l-a condus la o experienta profunda a iubirii neconditionate. Datorita acestui fapt, au urmat o serie de experiente pe parcursul a trei ani in care i s-au deschis mai multi centrii energetici, avand ca urmari, schimbari in planul constiintei sale.

Prin aceste experiente transformatoare Sri Vasudeva a descoperit campurile de energie subtila care au legatura cu dezvoltarea potentialului uman.
Acest proces a culminat cu o perioada de 40 zile, in 1978, in care el a experimentat o completa schimbare in constiinta.
Astazi, el ii calauzeste pe altii cum sa se conecteze la acest camp de energie subtila si sa interpreteze stiinta si teoria energiei Kundalini intr-un mod mult mai modern, fara conotatii religioase.
Astazi, el ne invata despre aceasta energie subtila, energia campurilor subtile non-fizice, deoarece ele relationeaza la fiecare nivel al activitatii umane.
El percepe ca fiintele sunt constituite din campuri energetice care nu pot fi vazute, dar care pot fi experimentate intr-un mod foarte puternic.
Patrunderea in aceste campuri ne ajuta sa ne dezvoltam mai mult inteligenta emotionala si mentala si sa ne imbunatatim vitalitatea.

SURSA: http://www.bluestar-romania.ro/fondator.html

CENTRE BLUE STAR :www.bluestar-romania.ro – Romania   www.blue-star.org.- Trinidad & Tobago

New York: www.bluestarny.org | France: www.blue-star-france.com |
Ireland: www.bluestarireland.com
| England: www.bluestaruk.org Canada: www.bluestarcanada.org  |
Holland: www.bluestarholland.nl | Croatia: www.blue-star-joga.hr