Evenimente

    Blue Star Romania
                          

     Sri Vasudeva 
      RETREAT SINAIA, 1-3 IUNIE 2012
 
                                           “Infaptuind Schimbarea – Ghid practic de evolutie a Constiintei”            
bluestarromania

Namaskar Tuturor,
Avem deosebita placere sa anuntam vizita distinsului maestru Sri Vasudeva in perioada 1-8 Iunie. Si in acest an,  Blue Star Romania organizeaza programul, dupa cum urmeaza:
RETREAT: Infaptuind Schimbarea – ghid practic de Evolutie a Constiintei”,  Sinaia, 1-3 Iunie 2012
CONFERINTA: “2012 – Spiritualitatea, esenta co-crearii unei noi lumi”, Bucuresti, 5 Iunie 2012
WORKSHOP: “Sinele, Liderul Schimbarii?”, Bucuresti, 6 Iunie 2012
RETREAT : “Infaptuind Schimbarea – ghid practic de Evolutie a Constiintei”,  Sinaia, 1-3 Iunie
In timpul acestui retreat intensiv, avem sansa de a  trece dincolo de limitele intelectului, de a explora Sinele Interior si de a infaptui Saltul in Constiinta, descoperindu-ne astfel, adevarata identitate.
Maestrul Sri Vasudeva ne va inspira prin  discursuri, indrumari practice, sesiuni de intrebari si raspunsuri, meditatii ghidate si sfaturi personale.
Invitatii nostri speciali din Olanda vor sustine un concert - vineri1 Iunie.

CONFERINTA: “2012 – Spiritualitatea, esenta co-crearii unei noi lumi”, Bucuresti, 5 Iunie
Maestrul Sri Vasudeva, prin discursul sau, se adreseaza tuturor cautatorilor aflati pe calea spiritualitatii, dornici sa descopere Universul Holografic Interior si sa infaptuiasca  Schimbarea. Calea porneste din interiorul nostru si dezvoltand adevaratele valori ale spiritualitatii: pacea, iubirea si armomia, conduce, prin efort colectiv, la infaptuirea unei noi lumi.

WORKSHOP: “ Sinele, liderul schimbarii?”, Bucuresti, 6 Iunie
Sunt invitati sa participe la acest workshop, manageri, specialisti din diferite domenii de activitate, cercetatori, studenti si elevi, cadre didactice, jurnalisti etc., dornici de a-si cunoaste Sinele – ghidul nostru interior.
Desfasurat sub forma unui dialog direct cu maestrul Sri Vasudeva, evenimentul se doreste a fi o oportunitate de initiere si dezvoltare a unui mod complementar de a cunoaste si alte niveluri de realitate, pentru a explora si infaptui Schimbarea. 

Pentru inscrieri in urma vizionarii anuntului pe site, va rugam sa sunati la 0742333377 – dr.Elena Viorica Andrei
Persoane contact : Luminita Minis 0741549981, e-mail: lumi.mitis@yahoo.com; Iona Hunt  0740692682, e-mail : mssral@yahoo.com; Carmen Uta 0734729841; 0747494319, e-mail: uta_carmen@yahoo.com
Fiti alaturi de noi in aceasta calatorie a redescoperirii fortei Sinelui, beneficiind de  indrumarea, intelepciunea si iubirea Maestrului Sri Vasudeva!
 
Blue Star Romania