Nutritie

    NUTRITIE- Corp-minte-spirit -

Energetica hranei Impactul gandului asupra calitatii hranei si asupra procesului de nutritieSigla iertarii site

Mintea ca generator al starii de sanatate sau de boala

 

O dieta personalizata nu inseamna doar ce sa stii sa asociezi in farfurie sau recuperarea siluetei. Inseamna atitudine si constientizare a energiei existente in fiecare fruct pe care-l mananci, in fiecare bucatica de hrana. Inseamna respect, grija si iubire pentru corpul tau si abilitatea de a-i asculta mesajele pe care ti le trimite, pentru ca el iti poarta sufletul catre Lumina. Este vehicolul care te poarta in aceasta existenta si asa cum ti-l protejezi, el va actiona. Boala nu exista, ea este de fapt o disarmonie a tot ceea ce reprezinti tu ca si corp fizic si incepe de la nivelul corpurilor tale energetice, pentru ca mai apoi sa se instaleze in corpul fizic. De aceea o dieta personalizata, din punctul meu de vedere este necesar sa fie construita sinergic, luand in considerare mintea, corpul si spiritul pentru a constientiza atitudinea.

Dr. Elena Viorica Galatan Andrei  

DISCLAIMER - Informatiile si articolele de pe acest site NU reprezinta punctul de vedere al nici unei religii sau dogme, au un rol SPIRITUAL, MOTIVATIONAL., INFORMATIONAL si INSPIRATIV. Experimentarile si articolele sunt personale, constientizate in procesul evolutiv ca rezultat al expansionarii constiintei si NU au un caracter limitativ pentru vizitatorii acestui site.
"Să nu crezi nimic din ce ai citit sau ai auzit, chiar dacă am spus-o chiar eu, dacă nu este în acord cu propria ta gândire şi cu propriul tău bun simţ." - Buddha