Activarea Codului de Lumina a ADN

Activarea Codului de Lumina a ADN

Aceasta Activare contine schita pentru cine “esti” ca fiinta Divina. Este data de Dumnezeu Sfant si defineste unicitatea noastra deoarece contine informatia codificata a liniei fizice si spirituale, da acces la secretele si misterele scopului si identitatii noastre; ne ajuta sa gasim raspunsuri la intrebarile “Cine sunt, de ce sunt aici? Care sunt darurile si talentele mele? de unde am venit?”

Aceasta Activare completa a ADN-ului are potentialul sa ne aduca intr-o stare Divina de existenta, numita Adam Kadmon sau Omul Zeu Divin.

Codul ADN include ADN-ul Spiritului, ADN-ul Sufletului si ADN-ul Fizicului.Acest cod este accesibil in locatii specifice ale corpului eteric de energie, chiar putin in afara corpului fizic. Toate cele 3 nivele de ADN pot fi activate de Lumina pe masura ce este transmisa printr-o bagheta speciala Adam Kadmon sau Bagheta Eterica. Aceasta Lumina curge prin codoane si apoi in afara, pentru a activa Corpul, Sufletul si Spiritul. De-a lungul timpului cele 12 fire fizice de ADN vor fi activate, la fel si firele Spiritului.Rezultatul este o Activare completa a celor 24 de fire ADN.

Unii sunt de parere ca aceasta Activare a ajuns la noi din Tehnologia Atlantica Veche, altii pretind ca este o Traditie a Scolii Misterelor. Pe masura ce noul mileniu progreseaza si zorii unei Ere de Lumina se arata, fiecare dintre noi iese in afara experientei umane limitate inspre un alt nivel de existenta.

Este un dar enorm care te va ajuta in procesul tau de vindecare,la nivele adanci. Corpul tau are o constiinta proprie si are nevoie de cooperarea ta pentru a se misca in marile schimbari care vin. Activarea ADN-ului este unealta de imputernicire care va ajuta corpul tau si constiinta ta in integrarea in Lumina, precum si in evolutia la intregul tau potential.

Beneficiile activarii ADN:
  • iti aduce si iti permite sa tii mai multa Lumina in corpul fizic;
  • iti permite sa maximizezi potentialul de a duce talente si abilitati nerealizate;
  • iti da mai multa energie si claritate;
  • iti intareste sistemul imunitar;
  • te ajuta in eliberarea modelelor din subconstient;
  • iti creste capacitatea de a-ti folosi mai mult din creier;
  • iti creeaza cel mai inalt potential pentru conectarea deplina si integrarea cu Sinele Tau Superior;
  • te ajuta in curatarea modelelor karmice si familiale.
Citirea ADN-ului

Se poate citi prin perceptia unui miros, gust, culoare, o amintire, o emotie, o senzatie in corp, o melodie, mari Maestri cu care comunicam, vietile anterioare, scopul pentru aceasta viata.

SURSA: Manual Profesor – 2011/pagina 18-19