Consiliere spirituala intuitiva

Consiliere spirituala intuitiva

Life Purpose Coaching

Un dialog cu Sinele Divin in vibratia Iubirii  in aceeasi Constiinta care ne uneste, un raspuns,  o inspiratie, un cuvant sau o fraza…. te poti regasi in toate acestea. Pot fi o punte catre CINE ESTI….. toate pot trezi in tine dorinta de a cauta in interiorul tau,  a-ti invinge frica, a te ierta pentru trecutul care inca blocheaza usa catre iubirea si iertarea  de Sine, trecut caruia trebuie sa-i multumesti pentru ce ti-a daruit ca experienta… Sau pentru a-ti deschide inima spre Iubire…pentru nevoia imperioasa de a fi eliberat de limitari pe care deseori o confunzi cu teama de schimbare, cu nevoia de evadare in nopti nedormite in fata televizorului sau la petreceri in speranta unui declic care sa te elibereze de intrebarile care inca nu si-au gasit raspunsul si care te bantuie.Trebuie sa stii ca  toata puterea sta numai in tine. Eu te pot doar inspira asa cum la randul meu am fost inspirata sa-mi regasesc Sinele, Puterea Interioara care ma ghideaza din acel spatiu de Iubire Infinita.Energia Divina m-a binecuvantat prin Maestrul meu Spiritual. Am ales sa aflu CINE SUNT si am vrut sa explorez spatiul constiintei mele, a inceput sa lucrez cu mine, sa ma accept si sa ma iubesc. Am dat drumul funiei care ma tinea legata in frici si limitari, am ales libertate si am primit. Prin Energia Cuvantului am primit cel mai frumos dar – trezirea Fiintei mele Spirituale si am ales sa fiu Instrumentul Iubirii si Luminii Divine in lumea mea….Am cautat in interior unde mi-am gasit Ghidul lnterior, Sinele meu Superior si m-am abandonat acestei ghidari intr-o acceptare plina de siguranta……am vrut  sa accept provocarile vietii dintr-un spatiul al unei constiinte mai inalte…. mi-am dezvoltat aceasta curiozitate de a afla care este scopul meu in aceasta existenta, aleg in fiecare zi sa-mi depasesc limitarile mai mult si mai mult….Si am devenit o bataie de aripi de vultur care zboara liber… care duce mai departe hrana vietii vesnice – Iubirea . Din spatiul inimii mele catre lumea mea… Sunt Lucratorul Luminii si canalizez Iubire si Lumina Divina,  in fiecare zi devin mai buna, am parti de umbra pe care le accept pentru rolul lor in reintregirea mea evolutiva, sunt un instrument al Energiei Mama  pentru lumea mea,  imi deschid spatiul inimii si ochii noi  ai mintii in fiecare zi mai mult si mai mult  sa invat  despre ceea ce credeam ca stiu indeajuns de mult in ignoranta limitarii si ma iubesc asa cum sunt, canal curat si perfect sau parte de umbra in drumul meu spre Lumina…daruiesc inspiratie si bucurie din spatiul tuturor posibilitatilor,  din care aceeasi Energie Divina ne uneste pe toti, spatiul Pacii si Iubirii Infinite. Aceasta este misiunea acestei consilieri -  cu Iubire Divina catre Sinele Divin din fiecare seaman al meu.
Te simti neinteles si confuz?

Ai nevoie de un reper pentru deciziile tale?

Doresti repere pentru gasirea resursei interioare a vindecarii sufletului tau?

Cauti motivele evenimentelor care revin in existenta ta si nu intelegi de ce?

Ai procedat asa cum ai crezut ca este mai bine, insa esti singur din nou sau relatia ta nu te defineste….. oare de ce ti se intampla tie?!

Daca ai avut vreodata aceste intrebari sau altele la care nu ai gasit raspuns, prin mine Lucratorul Luminii  Divine poti primi inspiratia si raspunsurile  care sa te inspire spre alegerea necesara  pentru schimbarea ta,  prin acceptarea evenimentelor care intervin in viata ta cu un motiv bine ales in Planul Divin; Provocarile vietii sunt trepte de evolutie si lectii la scoala existentei tale. Alegerea este a ta si ea te defineste in tot ceea ce faci azi, pentru maine.

Te astept, cu Iubire din Iubirea Divina!

 

Durata  unei consileri- intre 40-60 minute/sedinta
Programari se pot face pe adresa de email dr.ella05@yahoo.com
L – V 14.00-20.00